DOCENT CURSUS WARMTEWISSELAARS

BERT

BOXMA

Over Bert Boxma

Bert Boxma is een warmtewisselaar expert die wereldwijd ervaring heeft opgedaan in diverse projecten op het gebied van training, trouble shooting, ontwerp en selectie van warmtewisselaars.

Met een Chemisch Technologie opleiding, heeft hij bij diverse werkgevers gewerkt als Process Engineer, Heat Exchanger Specialist, Project Engineer, Mechanical Engineer, Business Development bij Badger, GEA (Kelvion), Fluor Daniel en CB&I (ABB) Lummus Heat Transfer. Daarnaast heeft hij de eerste Communication Committee van HTRI opgericht en voorgezeten van 1994-1997. Bij SenterNOVEM (Agentschap NL) was hij voorzitter van NLAHX van 1998-2009. Ook was hij lid van de Tasc Force voor ISO 16812 en Crude Oil Fouling Working Party. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur via zijn bedrijf Heat Transfer ABC B.V. dat hij heeft opgericht in 2006.

Technologie is altijd een passie geweest voor Bert en in het dynamische warmtewisselaar land is heel veel te beleven. Maar ook het delen van kennis zit Bert in z’n DNA en dat heeft hij opgepakt middels het geven van trainingen in Nederland, België, Spanje, Qatar, Oman, Indonesië, Maleisië, Vietnam en Iran. De vele reizen heeft hem veel nieuwe inzichten gegeven qua cultuur en ontwerp strategieën van diverse eindgebruikers. Om de vraag naar kennis te kunnen blijven bedienen, kwam de mogelijkheid voorbij om met LEAMA.nl in zee te gaan en de populaire cursus TEMA & HTRI Heat Exchanger Cost Saving Management online te gaan zetten.

Bert geeft warmtewisselaar training sinds 2000 en zijn praktijk ervaringen en heldere uitleg hebben menig ingenieur op het goede spoor gezet om warmtewisselaar ontwerp en selectie uit te voeren volgens zijn credo "Do it right the first time"

Cursus Warmtewisselaars

Bert Boxma verzorgt de cursus Warmtewisselaars. Vervuiling in warmtewisselaars kost de Nederlandse industrie 1 miljard per jaar! Met deze uitgebreide cursus kunt u dat voorkomen.