Over Leama

Leama.nl is een 100% onafhankelijk platform en is ontstaan vanuit een grote vraag naar kennis op het gebied van materialen vanuit het bedrijfsleven en het onderwijs. Binnen het huidige onderwijs systeem is er weinig ruimte voor specifiek materialen kennisoverdracht. En met de pensionering van "de oude rotten" in het vak loopt de kennis vaak de deur uit. Leama.nl vult dit gat door het bieden van verschillende online trainingen. Onze bevlogen docenten, allen met een enorme praktijkervaring zowel in het bedrijfsleven als binnen het onderwijs willen hun in de jaren verworven kennis graag met u delen. De cursussen kunnen individueel worden gevolgd, maar ook in groepen.

Onze docenten slapen nooit, zijn niet ziek of met vakantie en dus 24/7 beschikbaar. De modules van de basiscursussen Staal, Aluminium en Roestvast Staal duren tussen de 40 en 50 minuten per module. U ziet de exacte tijden van de modules na het inloggen op de portal van Leama.nl. Alle modules bestaan uit theorie, video's, visuals, grafieken en meerkeuze vragen. Hoewel deze modules los van elkaar te volgen zijn adviseren wij u de gehele cursus te volgen omdat de inhoud naadloos op elkaar aansluit.

Vanuit de materialen zijn we met de complete cursus Warmtewisselaars de diepte ingegaan. Warmtewisselaars zijn doorgaans onopvallende apparaten in een proces zolang ze het goed doen. Het is echter een veel besproken onderwerp zodra ze falen. Vaak heeft de oplossing verregaande consequenties op de plant lay-out door optreden van ruimtegebrek. Met 13 modules, variƫrend tussen de 50 minuten en 90 minuten, biedt deze cursus u inzicht in de types, kenmerken, onderhoud enz. De modules Warmtewisselaars kunnen ook goed los van elkaar worden gevolgd, al naar gelang uw expertise en wensen. De modules bestaan uit theorie, video's, visuals, grafieken en meerkeuzevragen.

Na het succesvol afronden van een module ontvangt u een ondertekend certificaat.

De cursussen zijn eenvoudig te volgen op elk gewenst tijdstip en locatie. Denk er vooraf aan dat een module minimaal 40 tot maximaal 90 minuten duurt en zorg dus dat u in de gelegenheid bent de module compleet af te ronden. Wij adviseren u een koptelefoon te gebruiken en de training te volgen op laptop, desktop of tablet. De cursus is ongeschikt om op uw smartphone te volgen.

Zie bij de rubriek Cursusaanbod voor uitgebreide informatie per cursus.

U bent een onderwijsinstelling?
Uw studenten kunnen de modules gemakkelijk volgen via laptop, desktop of tablet, klassikaal of in de eigen omgeving. U kunt als docent de resultaten van uw studenten volgen in het management systeem. Elke student ontvangt na het succesvol afronden een certificaat.

U bent particulier of een bedrijf?
Met de trainingen van Leama.nl verkrijgt u op een professionele en eigentijdse manier de benodigde kennis betreft de basismetalen Staal, Aluminium en Roestvast staal of een compleet inzicht in de warme wereld van Warmtewisselaars. Deze apparaten en metalen zullen geen geheimen meer voor u hebben tijdens het ge- en verbruiken en be- en verwerken ervan. Na het succesvol afronden van de cursus ontvangt de cursist een eigen certificaat.
Koopt u als bedrijf de cursus in voor uw medewerkers dan kunt u de resultaten gemakkelijk volgen in het management systeem. Wilt u meerdere medewerkers de cursussen laten volgen neem dan contact op met ons voor een bedrijfsabonnement op maat.
Alle cursussen zijn opgenomen in het aanbod van Stichting OOM. Om in aanmerking te komen voor een financiƫle vergoeding dient u zelf contact op te nemen met Stichting OOM. www.oom.nl

Eenvoudig cursussen volgen op Leama

Een cursus volgen op Leama is eenvoudiger dan u denkt. In drie stappen bent u snel op weg en gaat er een wereld aan kennis voor u open!

1. Inschrijven

Voordat u de cursussen kunt volgen dient u zich te registreren in de Leama Portal. Na registratie kunt u inloggen met een door u gekozen wachtwoord.

OPEN DE PORTAL

2. Credits aanschaffen

Nadat u bent ingelogd komt u in de Leama portal waar u eenvoudig credits kunt aanschaffen. U kunt desgewenst betalen met iDeal, creditcard of op factuurbasis.

OPEN DE PORTAL

3. Cursus volgen

Nadat u credits heeft aangeschaft kunt u deze inwisselen en de cursus van uw keuze volgen. Na het succesvol afronden ontvangt u een door de docent ondertekend certificaat.

OPEN DE PORTAL